tel 074 250 66 73   info@taaleffect.eu
HOME   Schrijven   Vertalen   Bijles   Wie zijn wij?   Visie/missie   Contact

Wie zijn wij?

Gerda Nater-van Ettekoven

Mensen, hun werk en wat hen bezighoudt, daar draait het om bij het schrijven van mijn teksten.

Voor een personeelsblad haal ik de informatie uit het hele bedrijf. Alleen op deze manier wordt het een blad voor en door mensen uit alle lagen van de organisatie. Dit wordt door de directie en medewerkers hoog gewaardeerd.

Ook voor commerciŽle teksten en artikelen in vakbladen is het belangrijk wie de man of vrouw is achter een bedrijf, dienst of product. In welke organisatie ik ook met professionals spreek, het gaat om hun vakkennis, maar ook om hun enthousiasme en motivatie.

Ten slotte staat de mens centraal bij het schrijven en/of houden van toespraken voor uitvaarten. Zie Afscheidswoorden.

Feico Nater

Als vertaler met een technische achtergrond (informatica en elektronica) stel ik mijn kennis en ervaring beschikbaar aan bedrijven, uitgevers en collega-vertalers.

Ik vertaal vooral technische teksten vanuit het Engels, Duits, Frans en Spaans naar het Nederlands. Mijn specialisaties zijn handleidingen voor computer- en internetprogrammaís, maar ik draai mijn hand ook niet om voor een gebruiksaanwijzing van diverse apparatuur. Vanuit mijn ervaring denk ik met u mee over de inhoud.

Ik heb onder meer meegewerkt aan de vertaling van de serie Thuis op de computer van Readerís Digest en de serie Voor Dummies van Pearson Education Benelux.